U bevindt zich hier: HomeNieuwsNieuwsarchiefMEER VOOR ELKAAR - VERVOLG

MEER VOOR ELKAAR - VERVOLG

Wijkbewoners uitgenodigd voor overleg

Meervoorelkaar    Een aantal bewoners van onze wijk wordt uitgenodigd om tijdens een maaltijd mee te praten over wat de overgang van landelijke overheidstaken naar de Gemeente voor onze wijk kan en moet betekenen.

Op 27 augustus heeft een brainstormsessie plaatsgevonden over de gevolgen van, en wensen bij de invoering van het "Sociaal Domein" (zie eerdere berichtgeving hierover op deze site). Hieraan werd deelgenomen door vertegenwoordigers van diverse in onze wijk actieve organisaties.

 

Als vervolg hierop nodigen gebiedsmanager Rik Rolleman en projectleider Marga Drewes nu de wijkbewoners zelf uit om over dit onderwerp hun stem te laten horen. Doel is o.m. om de zorg en ondersteuning echt dichterbij de mensen te organiseren en om de nieuwe verhoudingen tussen gemeente, zorg- en maatschappelijke organisaties en inwoners vorm te geven.

Dit gebeurt tijdens een 3-gangen maaltijd op 30 september (17.30 – 19.30 uur) in de opgeknapte Boskern (Liesbos 24).

Wilt u meepraten? Meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Uit alle aanmeldingen selecteren wij een representatieve groep wijkbewoners, waarna een officiële uinodiging door de gebiedsmanager volgt.

Twitter nieuws