U bevindt zich hier: HomeNieuwsNieuwsarchiefBewonersavond 14 april

Bewonersavond 14 april

BewAv2015Posterv4

Ook dit jaar organiseert wijkraad Overbos weer een bewonersavond. Op deze avond krijgen de wijkbewoners de gelegenheid om over een aantal zaken van algemeen belang informatie te krijgen en met elkaar van gedachten te wisselen.

De avond wordt op dinsdag 14 april 2015 gehouden in De Boskern, Liesbos 26, en begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00).

Het programma:

• Resultaten onderzoek naar de sfeer en samenhang in onze wijk.
  • Kennismaking met de "sociaal makelaar", Mary van der Drift.
  • Uitleg over het Huiskamerproject dat in oprichting is.
  • Uitleg over de in te stellen 30 kilometer zone in Overbos.
  • Meerwaarde geeft een presentatie over de inrichting van het "P-punt" in de Dussenstraat in Floriande. Dit is een plek waar men terecht kan met vragen, maar vooral ook met ideeën voor activiteiten die het welzijn in de wijk kunnen verbeteren.
  • Tot slot is er gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens een hapje en een drankje.

Wij hopen u daar te mogen ontmoeten.