U bevindt zich hier: HomeNieuwsNieuwsarchiefCollege on Tour 7 april

College on Tour 7 april

Op dinsdag 7 april 2015 van 13.00 uur tot 16.00 uur is het College van B & W op werkbezoek in Overbos.

Doel van het werkbezoek is dat het College de in onze wijk spelende zaken ter plekke kan vernemen en aanschouwen. Inbreng van bewoners en andere belangstellenden is van harte welkom.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meldt u zich dan van te voren aan bij ons secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma:

13:00  Ontvangst in De Ark.  Presentatie door de Wijkraad, diverse onderwerpen. Bezoek aan de "Markt-In".

14:00  Tocht door de wijk. O.m. punten uit de afgelopen wijkschouw. Winkelcentrum. Reconstructie wijkpark, nieuwe locatie JOP, gesprek met bewonersgroep Roekenbos.

15:00  Ontvangst in De Boskern met high tea. Presentaties, o.m. JOGG, Sociaal Makelaar en het project De Huiskamer.

16:00  Einde