U bevindt zich hier: HomeNieuwsActueelLeuke kerstboominzameling 2018

Leuke kerstboominzameling 2018

Toch weer meer bomen!

KB2018 20

Voor meer foto's zie Activiteiten >> Foto's recente activiteiten.

Afgelopen zaterdag vond bij en in buurtcentrum De Boskern de jaarlijkse kerstboominzameling plaats, georganiseerd door Wijkraad Overbos, i.s.m. Meerlanden en Maatvast. Het bleef dit keer droog, een omstandigheid die door zowel de aanslepers als de ontvangers van de bomen zeer gewaardeerd werd.
Ook binnen was de stemming uitstekend. Na de adminstratieve afhandeling van de aangeleverde bomen konden de kinderen zich te goed doen aan warme chocolademelk en stroopwafels, wederom met royale hand aangeleverd door onze plaatselijke Albert Heijn. Er kon gekleurd, getekend en naar video's gekeken worden.
Hoewel dit niet het belangrijkste aspect is, was het toch leuk om te constateren dat de dalende lijn in het totale aantal bomen (2016: 565, 2017: 466) radicaal omgekeerd is: 643 bomen!