Wijkraad Overbos

De Wijkraad Overbos is een vrijwilligersorganisatie die opkomt voor de belangen van de bewoners en wil daarmee de leefbaarheid en veiligheid in de wijk bevorderen. Dit doet de wijkraad door goed te luisteren naar de ideeën en opmerkingen van bewoners. We geven gevraagd en ongevraagd advies aan Burgemeester en Wethouders over alle onderwerpen die voor de wijk Overbos van belang zijn.

De wijkraad werkt nauw samen met de gemeente, Meerwaarde, stichting Maatvast, Ymere, de wijkagent en Sportservice Haarlemmermeer.

Mededelingen

Bekijk de 15de editie van de Nieuwsbrief Overbos:  Nieuwsbrief Overbos 22-02-2018.

Deadline kopij voor editie 16 van Nieuwsbrief Overbos: 1 mei 2018

Folder 'Alert in de Wijk' (i.v.m. bewonersavond) staat onder De Wijkraad > Downloads - Overig

Reactie gemeente op punten WR over Bestemmingsplan staat onder De Wijkraad > Downloads - Overig

Verslag Wijkschouw 2017 staat onder De Wijkraad > Downloads - Overig

Bosbode: Archief met alle jaargangen nu bereikbaar op onze site!  De Wijkraad > Downloads . Daar staan inmiddels ook de voorgaande edities van onze nieuwsbrief.

Recent nieuws

zomerfeest overbos 2018

Zaterdag 30 juni is het zover

Event Poll 1220x900

Op zaterdag 30 juni van 10:00 tot 17:00 wordt ons jaarlijkse zomerfeest/wijkfeest weer gehouden in het wijkpark en het aangrenzende winkelcentrum. Voor meer informatie, ga naar dit evenement op onze facebookpagina.

Lees hier al het nieuws uit jouw buurt