U bevindt zich hier: HomeActiviteiten

Op deze pagina vind u de activiteiten van de wijk Overbos Hoofddorp.

Wijkraad Overbos afgelopen jaar

Presentatie die op de achtergrond draaide tijdens de Nieuwjaarsreceptie van 7 januari 2017.

Sportservice Haarlemmermeer

Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en informeert, adviseert en begeleidt mensen op sportgebied.

Sportservice Haarlemmermeer wil bij alle inwoners van Haarlemmermeer een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen door:

• sport in de wijk te brengen;
• sport en bewegen op en rond scholen te stimuleren;
• sportverenigingen te versterken.

Door het versterken en het onderling verbinden van deze drie gebieden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen.

Zomerwandelen2016

Link naar onze activiteiten kalender:   Sportservice kalender

Zie voor meer informatiewww.sportservicehaarlemmermeer.nl

De Boskern en De Ark

Kijk voor informatie over de activiteiten in De Boskern op www.stichtingmaatvast.nl

Kijk voor verdere informatie over de activiteiten in De Ark op www.pghoofddorp.nl

Studio 5

Workshops, activiteiten en feestjes voor jongeren van Overbos en Floriande.

Check hier de agenda.